- KLIP VIDEO SEKS ANWAR- Dalam Youtube ~ Pro Pas Blog

04 April 2011

Home » , , , , , , , , , , » - KLIP VIDEO SEKS ANWAR- Dalam Youtube

- KLIP VIDEO SEKS ANWAR- Dalam Youtube

Bookmark and Share


video lucah, video seks, Terkini, DSAI, Anwar Ibrahim, Fitnah III, Umno, BN, Thamby Chik, Datuk T, Datuk Eskay,


Klip video yang didakwa membabitkan seorang pemimpin kanan pembangkang mengadakan hubungan seks dengan seorang pelacur kini tersebar di internet.

Malaysiakini difahamkan beberapa laman sesawang anti pembangkang telah memuat-naikkan video yang dipertontonkan kepada wartawan terpilih pada 21 Mac lalu di laman masing-masing sejak tengah hari tadi.

Video itu juga dikatakan dimuat-naikkan di Youtube, dengan tajuk "XKLUSIF ! KLIP VIDEO SEKS ANWARDIDEDAHKAN !?"

Malaysiakini juga mendapati video yang dilabel sebagai “VTS 01 1" itu dimuat-naik oleh seorang pengguna yang menggunakan nama "thepowercam" yang menyertai laman kongsi video itu semalam dan dikatakan berasal dari Thailand.

Video sepanjang hanya 1 minit 41 saat itu adalah sumbangan tunggalnya.


0 Ulasan :

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawati blog ini. Terima kasih juga saya ucapkan, kerana memberikan ulasan dan kritikan membina. Segala saranan tersebut akan saya teliti dan dilaksanakan jika perlu. Selain itu juga, anda boleh menghantar email kepada saya yang beralamat rajabudaklestari@yahoo.com. Di sini juga, saya menegaskan bahawa, saya tidak akan bertanggungjawab jika ada ulasan-ulasan yang berunsur fitnah, hasutan, perkauman dan juga bahasa kesat. Sekian terima kasih