Paris Hilton tidak peluk Islam ~ Pro Pas Blog

06 Februari 2011

Home » , » Paris Hilton tidak peluk Islam

Paris Hilton tidak peluk Islam

Bookmark and Share

Berita gempar yang menyatakan Paris Hilton sudah memeluk, mendakap dan merangkul ugama Islam semalam adalah palsu.

Gambar palsu Paris Hilton. Gambar ternyata diedit menggunakan softwer komputer.

Puteri Sextape US dan wanita yang pernah diundi sebagai selebriti paling jelek ini dilaporkan kononnya telah menukar ugama kerana inginkan anjakan paradigma di dalam hidupnya

Sama seperti berita kononnya Facebook akan ditutup sebelum ini yang tersebar di Internet, kini berita yang disebarkan lebih menggemparkan.

Berita Paris Hilton masuk Islam adalah sebenarnya direka-reka dan dilaporkan pada akhbar parodi online The Daily SquibAkhbar tersebut kerap menyebarkan berita-berita palsu sebelum ini.

Bebarapa blogger telah terus mempercayai dan menyebarkannya melalui blog dan twitter untuk terus membebalkan masyarakat tanpa menyelidiki fakta sebenar.

"Kita hairan kerana masih ada umat islam terutama di kalangan bangsa Melayu kita yang terpengaruh dengan hoax sedemikian," jelas seorang jurutera yang enggan namanya disiarkan.


For those thousands of you who are somehow finding your way to this blog to establish if Paris Hilton has reverted to Islam I can assure or perhaps reassure you she has not.

The rumour online appears to have spread rapidly and as Churchill mentioned a lie travels around the world before the truth gets it's pants on which was said before the Internet.

However, she did appear to enjoy her time in Egypt before the revolution.
 -londonmuslims
greenboc


0 Ulasan :

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawati blog ini. Terima kasih juga saya ucapkan, kerana memberikan ulasan dan kritikan membina. Segala saranan tersebut akan saya teliti dan dilaksanakan jika perlu. Selain itu juga, anda boleh menghantar email kepada saya yang beralamat rajabudaklestari@yahoo.com. Di sini juga, saya menegaskan bahawa, saya tidak akan bertanggungjawab jika ada ulasan-ulasan yang berunsur fitnah, hasutan, perkauman dan juga bahasa kesat. Sekian terima kasih