Tiga "Abdul" terlepas hukuman! ~ Pro Pas Blog

25 Januari 2011

Home » , , , » Tiga "Abdul" terlepas hukuman!

Tiga "Abdul" terlepas hukuman!

Bookmark and Share


Tiga "Abdul" terlepas hukuman!

Berita terkini! Menerusi kenyataan di Facebook rasmi Tan Sri Annuar Musa, difahamkan tiga pemain, Indra Putra Mahyudin, Muhammad Norfarhan dan juga Azizi Matt Rose terlepas dari hukuman Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) yang baru sahaja selesai bersidang!

Kenyataan dari Tan Sri Annuar Musa di Facebook beliau.

Trio itu yang meninggalkan pasukan pada saat akhir, sedangkan masih lagi mempunyai kontrak dengan pasukan Kelantan gara-gara tidak membalas notis terlepas dari hukuman. Satu lagi tamparan hebat dari FAM kepada KAFA selepas semalam B. Sathianathan dijatuhi hukuman gantung selama 6 bulan!! FAM adil? Awal-awal lagi mesyuarat yang sepatutnya dipengerusikan oleh Dato' Taqiudin digantikan dengan orang lain kerana "kononnya" bagi mengelakkan konflik!!

Keputusan ini sekali lagi membangkitkan rasa marah di kalangan penyokong yang masih pun belum reda dengan isu keas B. Sathianathan!

Sumber


0 Ulasan :

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawati blog ini. Terima kasih juga saya ucapkan, kerana memberikan ulasan dan kritikan membina. Segala saranan tersebut akan saya teliti dan dilaksanakan jika perlu. Selain itu juga, anda boleh menghantar email kepada saya yang beralamat rajabudaklestari@yahoo.com. Di sini juga, saya menegaskan bahawa, saya tidak akan bertanggungjawab jika ada ulasan-ulasan yang berunsur fitnah, hasutan, perkauman dan juga bahasa kesat. Sekian terima kasih