ADUN Penanti, akan memberi ceramah di UPSI?? ~ Pro Pas Blog

25 Januari 2011

Home » , , » ADUN Penanti, akan memberi ceramah di UPSI??

ADUN Penanti, akan memberi ceramah di UPSI??

Bookmark and Share

Bekas Tim. Ketua Menteri dituduh rasuah, beri ceramah di UpsiTanjong Malim, 25 Disember- Bekas Timbalan Ketua Menteri 1 Pulau Pinang YB Mohammad Fairus Khairuddin dikatakan pada malam ini akan menyampaikan satu ceramah bertajuk "Agenda Memperkasakan Negara Bangsa" bertempat di Kolej Za'ba.


Beliau yang merupakan ADUN Penanti yang memenangi kerusi atas tiket PKR dikatakan telah 'lompat' dari parti tersebut dan menurut sumber pernah dituduh dan disiasat oleh SPRM dalam kes rasuah (telah dibebaskan dari tuduhan).

Dalam pada itu, rata-rata mahasiswa disini menyatakan kekecewaan berhubung bagaimana seorang ahli politik seperti beliau boleh lepas untuk memberi ceramah dikampus.

Dalam hal berkaitan, minggu lepas ADUN 'lompat' Jamaluddin Razi (ADUN Behrang) dan ADUN Slim River turut hadir ke Upsi dalam satu majlis yang dianjurkan


0 Ulasan :

Catat Ulasan

Terima kasih kerana melawati blog ini. Terima kasih juga saya ucapkan, kerana memberikan ulasan dan kritikan membina. Segala saranan tersebut akan saya teliti dan dilaksanakan jika perlu. Selain itu juga, anda boleh menghantar email kepada saya yang beralamat rajabudaklestari@yahoo.com. Di sini juga, saya menegaskan bahawa, saya tidak akan bertanggungjawab jika ada ulasan-ulasan yang berunsur fitnah, hasutan, perkauman dan juga bahasa kesat. Sekian terima kasih